transparante.png

Over ons

Wat krijg je als je zes creatieve en ambitieuze studenten samen in één team steekt? "Social Farm" !

Wij zijn Matti, Sannah, Jasper, Lisa, Nienke en Lana. Alle zes zijn we laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement aan de AP Hogeschool in Antwerpen.

Acht weken lang werken wij samen naar één doel toe: Design Sciences Hub, van de UAntwerpen, online lanceren.

Design Sciences Hub, of kortweg DSH, gebruikt innovatie, design en wetenschappelijke studies om de steden van de toekomst vorm te geven. Meer lezen over DSH? Check dan zeker hun website!

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan snel een kijkje op onze

 

 

Deze wordt dagelijks aangevuld met alle updates over ons project, heet van de naald. 

Ohja, leer ons alvast even kennen!

Het team

1562606838602.jpeg

Lisa

  • Grey LinkedIn Icon

Ik ben een creatieveling die graag de puntjes op de ‘i’ zet. Een geboren organisator die graag plant, dingen organiseert, projecten lanceert en to-dolijstjes maakt. Er is niet veel nodig om mij enthousiast te krijgen. 

1604357279791.jpeg

Sannah

  • Grey LinkedIn Icon

Als een sociale en vlotte persoon sta ik in voor het contact met de klant. Zo zorg ik ervoor dat de gemaakte afspraken tussen de opdrachtgever en Social Farm worden nageleefd. Een people person die geen blad voor de mond neemt. 

1600690215474.jpeg

Matti

  • Grey LinkedIn Icon

Ijverigheid, onafhankelijkheid en vastberadenheid. Dit zijn de ingrediënten van mijn persoonlijkheid. Ik ben enorm gedreven, zeer creatief en altijd gretig om te leren en te groeien.

1605439235496.jpeg

Jasper 

  • Grey LinkedIn Icon

Out of the box denken is voor mij geen probleem. Ik durf tegen de stroom in te gaan, maar soms zie ik door het bos de bomen niet meer als gevolg van een explosie aan creatieve ideeën.  

1585128809793.jpeg

Lana

  • Grey LinkedIn Icon

Lana hier. Als je mij te pakken wilt krijgen zal je wel heel snel moeten zijn. Door mijn breed interesseveld vlieg ik de hele dag van hier naar daar, op zoek naar creativiteit en collegialiteit. Van een goede babbel tot een luisterend oor of van digitaal ontwerpen tot copywriting? Bij mij kan je steeds terecht! 

1609897052493.jpeg

Nienke

  • Grey LinkedIn Icon

Ik ben heel flexibel, daardoor weet ik me vlot naar mijn omgeving aan te passen en vul ik graag in waar nodig. Mijn brede waaier aan (basis)kennis zorgt ervoor dat ik in meerdere domeinen ingeschakeld kan worden.