top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLana

W3/D3 — Team Wellness

Bijgewerkt op: 1 apr. 2021

Bubbels, diepe conversaties en een hete sauna. Iemand zin een wellness? Onze projectbegeleider, Johan Minnebo, vond dat ons team er wel eentje verdiende. Hij organiseerde daarom een "Team Wellness".

Een wat? In het kort: een coachingsgesprek waar er ruimte was voor openhartige een-op-eengesprekken. Een sessie waarin we elkaar als team konden leren versterken.


Na de woordenmassage van Johan was het tijd voor de real deal, de hete sauna. In korte break-out sessies kregen we de kans om per twee onze ervaringen van de afgelopen werkweken te bespreken. Voor ons was dit een erg leuke ervaring. Er was ruimte voor een babbel, een compliment, een mop. We ontdekken dat we meer met elkaar gemeen hebben dan we eerst dachten. Deze gelijkenissen zijn voor ons groeikansen. Om te groeien als groep, maar ook als vrienden.

Afsluiten met een knaller kan Johan als de beste. We kregen van hem een onverwacht cadeautje. “Er was eens... en vul dan maar aan”, opeenvolgend vulden we elkaar aan met de meest bizarre woorden. Maar wat was nu dan juist de moraal van het verhaal? "Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success." – Henry Ford


Als kers op de taart verraste Johan ons met een verfijnde look van het merk Social Farm. Ben jij ook zo benieuwd naar onze rebranding? Hou dan zeker onze blog in het oog, want binnenkort zie jij als eerste ons nieuw logo hier verschijnen.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Weekoverzicht 8

Wat een fantastische week hebben wij achter de rug! Over een geslaagde campagne kan zeker en vast gesproken worden. Met een beetje geluk staan we volgende week zelfs in de media! Superhard bedankt aan

bottom of page