Zoeken
  • Lisa

W8/D1 — Launch Day

Bijgewerkt op: 2 apr. 2021

Vandaag is het eindelijk zover! We kunnen jullie met trots vertellen dat wij #iedereenprinses lanceren op de sociale media van de Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium vzw. #iedereenprinses is een online awareness campagne die de focus legt op kinderkanker en kinderkankeronderzoek.

Het #iedereen-campagnebeeld

Ieder kind, al dan niet getroffen door kanker, is iemands prinsje of prinsesje. Wij vinden dat elk kind de beste zorgen verdient. Die zorgen kunnen er komen, maar enkel als er geïnvesteerd wordt in specialisaties van kinderartsen tot kinderoncologen. Door awareness te creëren willen we mensen zoals jou en mij, als grote investeerders aantrekken om te doneren.

Wij hebben er een succesvolle eerste dag opzitten! Al enkele grote namen hebben van zich laten horen zoals onze Miss België Celine Van Ouytsel, Martine Prenen, Jill Cnudde, Yentl Kuppens, Céline Schraepen van NICEfamily, Idalie Samad en Mamabaas.

De campagne loopt nog tot zondag dus er komen hopelijk nog heel wat mooie posts aan!


Hieronder vind je al de mooie posts die we binnenkregen vandaag.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat een fantastische week hebben wij achter de rug! Over een geslaagde campagne kan zeker en vast gesproken worden. Met een beetje geluk staan we volgende week zelfs in de media! Superhard bedankt aan