top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLana

W2/D3 - A normal day @theoffice

Bijgewerkt op: 2 apr. 2021

Woensdag, het midden van onze werkweek, en ook de dag waarop we als team naar school komen! Echter, door de hevige sneeuwval de afgelopen dagen, volgen vier studenten de meeting van thuis uit.


Morgen is het zover, de eerste kennismaking met onze opdrachtgever. Gespannen, maar ook nieuwsgierig kijken we uit naar onze eerste echte briefing. Om een goede eerste indruk achter te laten willen we deze meeting goed voorbereiden, daarom zitten we vandaag (virtueel) samen van 10 uur tot 13 uur. We leggen de laatste hand aan ons communicatieplan en voorzichtig beginnen we aan de eerste aanzet van onze projectanalyse en projectdossier. Dit zijn twee aparte opdrachten die we voor school moeten maken.


Aangezien we voor de afwerking van het communicatieplan nog wachten op enkele doorslaggevende antwoorden van onze opdrachtgever Design Sciences Hub (DSH),

brainstormen we alvast even over onze projectfilm.


Van onze school krijgen wij de opdracht om ons project visueel in beeld te brengen met een film, van begin tot eind. Om inspiratie op te doen bekijken we samen enkele casefilms van de Effie Awards. DSH biedt ons oplossingen voor De Stad Van De Toekomst, dus als groep beslissen we al snel dat onze projectfilm innovatief moet zijn. Met enkele toffe ideetjes in ons achterhoofd, eindigen we de meeting van vandaag.


Ook zo benieuwd naar wat we in gedachten hebben? šŸ˜‰

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Weekoverzicht 8

Wat een fantastische week hebben wij achter de rug! Over een geslaagde campagne kan zeker en vast gesproken worden. Met een beetje geluk staan we volgende week zelfs in de media! Superhard bedankt aan

bottom of page